In april kondigde Disney aan dat het de bioscoop releasedatum van Mulan van 27 maart 2020 naar 24 juli 2020 zou verplaatsen vanwege de wereldwijde pandemie. Nu we die releasedatum snel naderen en de gevallen van COVID-19 blijven stijgen in landen als bijvoorbeeld Amerika en het gebrek aan opkomst in pas heropende bioscopen in verschillende landen, zou Disney kunnen overwegen om de releasedatum voor een tweede keer uit te stellen. Ook China, een belangrijke markt voor de film, heeft de bioscopen nog steeds niet heropend en er is nog geen indicatie wanneer ze zouden kunnen heropenen, wat ook een uitstekende factor zou zijn om de release uit te stellen.

Disney is vastbesloten om Mulan een bioscoop release te geveb en deze niet vrij te geven aan een “op vraag-functie” of rechtstreeks op Disney+ te zetten zoals bijvoorbeeld wel het geval was bij Onward en Artemis Fowl. Bovendien heeft Disney al een vervolg in de maak van deze live action film, dat afhangt van het financiële succes van deze film, die alleen op het grote scherm kan worden behaald.

Veel insiders vermoeden dat de studio de release van Mulan naar ergens later dit jaar rond Kerstmis zal verplaatsen. Indien dit het geval zou zijn, kunnen we ons voor de tweede keer aan een herschikking zien van de release kalender voor aankomende Disneyfilms.

Hieronder tonen we je nog eens de laatste trailer die uitgebracht werd. Intussen zijn de trailer in verschillende landen al meer als 15 miljoen keer bekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=0jnXsAQwYuo

 

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.