Terwijl in China en enkele andere landen in Azië het aantal besmettingen van het coronavirus daalt, is dit nog niet het geval in Europa. Disneyland Parijs heeft hierdoor al allerlei maatregelen getroffen en ze deze week nog eens extra versterkt nadat bekend geraakte dat een castmember van Disneyland Parijs besmet is met het coronavirus. Klik hier om dat terug te lezen.

Vandaag nam Disneyland Parijs nog extra maatregelen. Zo zijn vanaf nu face characters niet meer te zien bij meet en greets.
Hierdoor gaat ook bijvoorbeeld het prinsessen paviljoen tijdelijk dicht. Deze populaire meet en greet locatie gaf bezoekers de kans om hun favoriete Disney prinsessen te ontmoeten en ermee op de foto te gaan.

Disneyland Parijs laat echter de bezoekers niet in de koude staan en houden nu meerdere keren een mini parade door het park met de Disney prinsessen. Zo kunnen de bezoekers hun favoriete Disney prinsessen toch nog in levende lijve zien.
Ze houden tevens ook nog een stop op Central Plaza om bezoekers de kans te geven hun favoriete Disney prinsessen te fotograferen.

Disneyland Parijs benadrukt dat ze er alles aan blijven doen om Disneyland Parijs operationeel te houden en de deuren niet te sluiten zoals het geval is bij de Aziatische parken. Zolang de Franse overheid niet eist dat het park zijn deuren sluit zijn ze dit zeker ook niet van plan.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.