Een specifieke datum weten we momenteel nog niet maar deze zal spoedig volgen. Vandaag werd alleszins aangekondigd dat in het eerste kwartaal van 2024 het Disneyland Hotel opnieuw zijn deuren zal openen!

Transformatie
Als onderdeel van de voortdurende transformatie van Disneyland Parijs, werd het iconische vijfsterren Disneyland Hotel koninklijk “opnieuw ontworpen” waardoor kamers opnieuw werden ingericht, de buitengevels onder handen genomen werden maar ook andere ruimtes kregen een flinke makeover in het hotel.

Disney Royalty komt tot leven
Wanneer het in het eerste kwartaal van 2024 heropent, wordt het Disneyland Hotel het allereerste Disney Hotel dat gasten meeneemt op een majestueuze reis ter ere van Disney-royalty’s. Deze ultieme ervaring in Disneyland Paris neemt koninginnen en koningen van alle leeftijden mee naar de werelden van de meest iconische koninklijke personages uit de klassiekers van Walt Disney Animation Studios, zoals Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Aladdin, De kleine zeemeermin, Assepoester, Belle en het beest, De prinses en de kikker en recente films die met succes zijn “gekroond”, zoals Frozen, Moana en Raya and the Last Dragon. Daarop kunnen gasten hun inspiratie halen uit hun favoriete koninklijke verhalen om hun eigen sprookjes te schrijven.

De heropeningsdatum van het Disneyland Hotel en meer informatie worden onthuld wanneer de boekingen op 12 september openen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.