In onze tijd was het deze nacht zover. In het Disney California Adventure Park vond de opening ceremonie van de Avengers Campus plaats. Ongeveer een soort zelfde gebied dat volgend jaar ook in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Parijs zal openen. In dit artikel nemen we je mee naar de openings ceremonie en tonen we je de details van de Avengers Campus. Vandaag vinden er nog soft openingen plaats in het Disney California Adventure Park, morgen, op 4 juni 2021, gaan de deuren officieel open voor de gasten van het park.

Wat wel opviel is dat nu door de corona pandemie de openings ceremonie iets meer ingetogen is. Ondanks het corona virus steeds meer en meer onder controle geraakt, zijn er toch nog steeds wereldwijd maatregelen zo ook in het Disneyland Resort in Californië. In 2012 toen daar een volledig themagebied opende in het teken van Cars was dit met enorm veel pers, rode lopers, enorm veel bekende mensen, vuurwerk en nog veel meer. Dit keer was het vooral via de live stream met wat vuurwerk en enkele bekende mensen maar daar bleef het bij, de overige heisa dat we normaal gewoon zijn bij zo’n grote openings ceremonie waren dit keer niet van de orde.

De Avengers Campus is zowel een poging om te profiteren van de enorme populariteit van de Marvel-franchise van het bedrijf als om enkele oudere delen van het park op te frissen. De attractie is gevestigd in het voormalige A Bug’s Land-gebied, dat in 2001 werd geopend met California Adventure. Een soort gelijk verhaal is dit ook voor de Walt Disney Studios. Ook hier wilt men de Marvel franchise meer integreren maar tegelijk is dit ook een flinke upgrade voor het Walt Disney Studios Park. Ook na de opening van de Avengers Campus zullen er nog enkele nieuwe themagebieden volgen de komende jaren in het Walt Disney Studios Park.

De Avengers Campus bied naast enkele moderne gloednieuwe attracties nog een andere eye catcher, namelijk een echte Spider-Man. Dit is een enorme primeur voor Disney vermits dit eigenlijk een robot is maar meer lijkt op een echte stuntman. Vandaag legde een bezoeker, die tijdens de soft openings van de Avengers Campus al een kijkje kon nemen dit vast op video en deelde dit op Twitter.

Verder maakt ze in een korte complicatie van een 1 minuut durende video duidelijk hoe geweldig de nieuwe Avengers Campus wel niet is.

Verder zijn er ook enorm veel leuke details die de beleving van de Avengers Campus nog realistischer en leuker maken. Zo is er bijvoorbeeld bij de heren toiletten een knipoog naar een speciaal toilet voor Spider-Man gedaan.

Hieronder nog enkele sfeerbeelden…

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.