Vandaag kondigde Disneyland Parijs aan dat we dit jaar weer mogen genieten van een Halloween seizoen in het Disneyland Park. Van 1 oktober tot en met 7 november 2021 krijgen onze geliefde Disney schurken weer de hoofdrol in deze fantastische periode.

Zowel in het Disneyland Park als in het Walt Disney Studios Park zullen de Disney Schurken plaats nemen waarmee je ontmoetingen kunt hebben. Denk zo bijvoorbeeld aan Cruella Devil, Kapitein Haak, Jafar en Maleficent.

Momenteel is er nog niet echt informatie over entertainment tijdens het Halloween seizoen. We zitten voorlopig nog met een corona pandemie. Ondanks intussen er vol op gevaccineerd word tegen het coronavirus in Europa, zal het vooral afwachten zijn of er nog amper hospitalisaties plaats vinden. Vanaf de maatregelen tegen het coronavirus verdwijnen kunnen we waarschijnlijk ook weer genieten van enkele Halloween shows en de Mickey’s Halloween Celebration Parade. Vanaf we meer informatie rond het entertainment voor Halloween hebben laten we jullie dit uiteraard spoedig weten.

Wat wel al vast staat is dat er op 31 oktober terug een Halloween Party terugkeert. Deze is speciaal voor gasten na sluitingstijd vanaf 20u en blijft zo tot 2u ’s nachts open. Een flink aantal attracties zijn hier dan ook speciaal geopend, en er hangt dan een extra speciale sfeer en effecten in het Disneyland Park. Ook de Disney Schurken zijn dan aanwezig en vaak is dit met verschillend straat entertainment, shows en spektakels. Ook voor dit jaar is hier voorlopig nog geen informatie over, maar hier zou binnenkort ook spoedig meer informatie over volgen. Let er wel op dat je voor de Halloween Party een apart ticket moet aankopen. Deze geeft je al toegang vanaf 17u in het Disneyland Park, waarna vervolgens om 20u de Halloween Party echt begint!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.