Baby Yoda was absoluut het hoogtepunt van The Mandalorian, maar het ziet er ook naar uit dat hij het hoogtepunt is van de Toy Fair van dit jaar. Een hele reeks Baby Yoda-speelgoed is zojuist op een Disney-evenement gepresenteerd, maar van allemaal is deze animatronic-knuffel van Hasbro het hoogtepunt.

Deze Baby Yoda Animatronic Plush van Hasbro is, zoals je zou verwachten, persoonlijk en ongelooflijk levensecht. Hij maakt ook geluidjes. Zijn oren wiebelen op en neer. Zijn hoofd kan bewegen naar links en rechts en om de zoveel tijd steekt Baby Yoda zijn kleine arm uit om “The Force” te gebruiken.

Volgens Hasbro activeert het aanraken van het hoofd van Baby Yoda meer dan 25 combinaties van geluid en beweging. En als je hem neerlegt, neemt hij een “gedwongen dutje”.

Je zou denken dat zo’n levensechte animatronic veel geld zou kosten, maar dat is niet het geval. Voor slechts 60 dollar kun je deze schattige Baby Yoda al in huis nemen. De pre-verkoop gaat spoedig van start en men verwacht dat tijdens de herfst van 2020 de officiële verkoop van deze Baby Yoda begint.

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.