Afgelopen maand berichtte we je vaak over Star Wars, Frozen 2 en Disney+ maar dit keer nemen we je mee richting de Marvel Studio’s. Afgelopen week raakte bekend dat James Gunn officieel klaar is met het schrijven van het script voor Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Karen Gillan

Het nieuws komt rechtstreeks van Marvel-ster Karen Gillan (foto) tijdens een persreis voor haar nieuwste film, Jumanji: The Next Level. Gillan, bekend om haar rol als Thanos ‘tweede favoriete dochter, Nebula, in de Marvel Cinematic Universe.

Ze verklaarde het volgende aan Yahoo Entertainment: ‘Ik kan zeggen dat ik het heb gelezen en het is een geweldig script. We zijn allemaal heel enthousiast dat James terug is om de trilogie te voltooien, omdat het zonder hem niet goed zou hebben gevoeld. Het is een prachtig, prachtig script.’ Gillan verwijst naar toen Gunn tijdelijk werd vrijgelaten uit de derde Guardians-productie nadat een reeks oude ongunstige tweets hem bijna het laatste slachtoffer maakte van de wraakzuchtige” annuleringscultuur “van Hollywood.

Christopher Polk

Gillan zei ook dat het een heerlijke verrassing was om Nebula te spelen voor een Guardians of the Galaxy-film en een vijfde Marvel Cinematic Universe-optreden. Ze zei: “Toen ik me aanmeldde bij Nebula, was het acht dagen filmen en ze zou in de eerste Guardians-film sterven. Dus om door te gaan en het personage te kunnen evolueren en haar vervolgens deze cruciale rol in Endgame te laten zijn, was geweldig. Ik heb het helemaal niet zien aankomen. ”Gillans weergave van Nebula is een favoriet geworden van veel Marvel-fans. Ongetwijfeld zal het interessant zijn om te zien hoe dit personage zich blijft ontwikkelen in de Marvel Cinematic Universe.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.