Dat de film Jungle Cruise een succes is hoeven we je vast niet te vertellen. Mocht je hem al gezien hebben snap je vast waarom deze film zo’n succes is (Lees onze review door hier te klikken). De film moest dan misschien wel met een jaar vertraging uitgesteld worden vanwege de corona pandemie, maar nu er steeds meer gevaccineerd word en er eigenlijk bijna nergens meer lockdowns zijn gaan ook de bioscoop bezoeken weer flink omhoog.

Eén van de succesvolste films op dit moment is absoluut Jungle Cruise. In alleen Amerika wist de film intussen al meer dan 100 miljoen dollar binnen te halen. Als we dit wereldwijd gaan bekijken wist men zelfs al door enkel de bioscoop inkomsten 187 miljoen dollar bij elkaar te halen. En dan hebben we het nog niet over de inkomsten via Disney+, vermits je tegen een premium prijs deze ook op deze streamingdienst kunt bekijken.

Vandaag bevestigde The Hollywood Reporter dat er ook een tweede film voor Jungle Cruise komt, iets wat we al sinds vorig jaar zeggen, dat als de eerste film een succes zou zijn, Disney van deze franchise graag dezelfde weg inslaat als het succes en verhaallijn die de films van Pirates of the Caribbean heeft. 

“Disney is klaar om nog een keer de rivier af te gaan.
Nu Jungle Cruise afgelopen weekend de $100 miljoen aan de Amerikaanse kassa heeft overschreden, haalt de studio de trekker over voor een vervolg.
Sterren Dwayne Johnson en Emily Blunt keren terug als respectievelijk de bijdehante schipper Frank Wolff en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton voor het gloednieuwe avontuur met Michael Green, die de hit mede schreef, terug aan het toetsenbord.

Naar verwachting zullen ook regisseur Jaume Collet-Serra en het productieteam van de film, bestaande uit John Davis, John Fox, Beau Flynn, Johnson, Dany Garcia en Hiram Garcia, terugkomen. Scott Sheldon keert terug als uitvoerend producent.”

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.