Een nieuw jaar, vaak ook nieuwe goede voornemens.
Sowieso zullen bij onze meeste blogbezoekers ook wel ‘elke dag een eindje gaan lopen’ ook wel bij het goede voornemen staan. Of is het misschien om vanaf dit jaar naar de sportschool te gaan?

Tijdens het sporten kun je extra gemotiveerd worden door naar muziek te luisteren. Ze spelen vaak in op je gevoelens, emoties, motivaties. Vaak maakt muziek je trouwens niet alleen gemotiveerder, het maakt je ook vaak gelukkiger. Je zult hierdoor meer genieten om dit goed voornemen uit te voeren.

We hebben daarom enkele leuke Disney playlists voor je in de kijker gezet die je kunt beluisteren met je oortjes tijdens het sporten.

De beste Disney hits
Een playlist die de beste Disney hits bij elkaar gebundeld heeft

Disney hits in Piano stijl
Heb jij het liever wat rustiger en klassieker? Geniet dan van deze playlist waarvan de Disney hits op piano gebracht worden.

Disney zomer vibes
Hou jij meer van zomerse muziek waar je kan wegdromen dat je ergens in een warm zuiders land zit? Geniet dan van deze Disney playlist dat de zomer vibes naar boven brengt.

Nederlandstalige liedjes
Ben jij niet zo voor de originele engelstalige stemmen? No worries, we hebben ook een playlist waar het in het Nederlands gezongen wordt!

Komaan, zet je beste beentje voor met deze playlists, je kunt het!!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.