De Disney Parken zijn erg populair bij mensen die hun liefde voor elkaar delen. Er worden dagelijks mensen ten huwelijk gevraagd in een Disney Park, sommige houden hier zelfs hun huwelijksreis, en zelfs vrijgezellen feestjes doet men maar al te graag met een weekendje in een Disney Park.

Van bij ons in Disneyland Parijs, tot zelfs overzee van Walt Disney World tot Disneyland Californië en Hong Kong Disneyland tot Shanghai Disneyland en Tokyo Disneyland – Veel aanstaande bruid en bruidegommen beginnen vaak het volgende hoofdstuk van hun leven samen op een Disney-bestemming.

In het verleden heeft Disney verschillende merchandise met een bruiloftsthema uitgebracht, waaronder de oren van bruid en bruidegom Mickey en Minnie, maar nu krijgen we een voorproefje van een gloednieuw paar, dat binnenkort naar de Disney Parken komt, naar verluid wereldwijd te beginnen in de Amerikaanse parken Walt Disney World en Disneyland Californië.

De oortjes voor de bruid

De oortjes voor de bruidegom

Naast de Disney Parken zullen deze oortjes ook beschikbaar zijn op ShopDisney, de online webstore van Disney. Deze zullen beide 27,99 dollar kosten.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.