Stilletjes aan gaan de Disney Parken wereldwijd weer open. Zo is Shanghai Disneyland Resort intussen weer een maand volledig operationeel en ook Hong Kong Disneyland gaat over enkele uren op 18 juni 2020 weer opnieuw open. Disney wilt sowieso de veiligheid voor hun Cast members en gasten garanderen door de parken veilig te openen, daarom niet alle parken tegelijk open gaan en ze steeds van dag tot dag de situatie opvolgen.
Dit is trouwens niet het enige wat ze doen, zo schakelt Disney de hulp in van zorgprofessionals.

Op de Disney Parks blog valt het volgende hierover te lezen:

“Deze professionals zullen, samen met hun collega’s en teams, blijven samenwerken met hun lokale industriepartners, evenals gezondheids en overheidsinstanties om de gezondheid en veiligheid van gasten en castmembers te bevorderen”, schreef Thomas Parks Editorial Content Director Thomas Smith in de blogpost. “We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te verwelkomen in onze Disney parken, resorts en winkels. Totdat we weer samen zijn, wensen we u en uw families de gezondheid, hoop en geluk! “

Hieronder vindt je wat meer informatie over elk van de leden van Disney’s zorgteam, met dank aan Disney Parks Blog.

“De programma’s waaraan ik werk, geven me de kans om de gezondheid en het welzijn van onze castmembers te verbeteren,” zei Dr. Hymel. “Een voorbeeld van een initiatief dat we bij Disney hebben geïntroduceerd, is hoe ons gezondheids- en welzijnsteam de Incredible Athlete-piloten in Walt Disney World Resort en Disneyland Resort heeft ontwikkeld. Het programma integreerde echt fysieke conditioneringsinstructie met voorlichting over slaap en voeding voor optimale prestaties en is ontworpen om blessures te helpen voorkomen. Het is zeer de moeite waard om te weten dat we onze cast helpen hun prestaties thuis en op het werk te optimaliseren. ”


‘Het leukste aan werken bij Disney is dat je deelt wat je met je kinderen doet’, zei Kelly. “Het zien van de vreugde die mijn kinderen hebben als ze één van onze pretparken bezoeken, is wat mijn passie voor het vak drijft. Ik wil dat al onze castmembers die vreugde met hun eigen gezin kunnen ervaren en dat begint met het bevorderen van hun veiligheid hier op het werk, zodat ze naar huis kunnen gaan en aan het eind van de dag tijd kunnen doorbrengen met hun gezin. ”


“De belangrijkste focus tijdens mijn carrière was om te pleiten voor en te werken aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van alle castmembers,” zei Dr. Hankins. “Gezien de voortdurende inspanningen binnen Disney gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze castmembers en het voorkomen van letsel op de werkplek, kan ik me gemakkelijk blijven inzetten om deze inspanningen te ondersteunen.”


“Ik geloof dat wat mijn team en ik doen een verschil maakt, omdat we de expertise hebben om te proberen diegenen te helpen die zich niet goed voelen”, zei Dr. Guo. “We kunnen onze gasten en castmembers helpen een gezonde en gelukkige ervaring te laten hebben in ons park.”


“Familie, geluk en goede herinneringen zijn de drie belangrijkste drijfveren waardoor ik altijd op zoek ben naar mogelijkheden om de veiligheid en het welzijn van onze gasten, castmembers en geliefden te verbeteren”, zei Joseph. “Veiligheid is niet alleen een kernwaarde van ons bedrijf, maar ook een belangrijk onderdeel van ons leven.”


“Er zijn veel dingen die uniek zijn voor Disneyland Paris en die ik echt opwindend vind, waaronder een verscheidenheid aan beroepen, een compleet medisch team van acht artsen die samenwerken binnen en ter ondersteuning van een commercieel bedrijf – wat zeer zeldzaam is in Frankrijk – en de kans om al mijn specialiteiten te gebruiken op één plek, ‘zei Dr. Duport.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.