Momenteel is Marvel hard aan het werken aan een derde Spiderman film. Sinds enkele maanden gaan er ook hardnekkige geruchten de ronde dat de vorige Spiderman acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield hier ook in zouden verschijnen.

Onze huidige Spiderman, Tom Holland komt nu te vertellen dat Tobey Maguire en Andrew Garfield, voor zover hij weet, niet in de derde film zullen verschijnen. Het druist in tegen wat we tot nu toe van de film hebben gehoord. Het gerucht gaat dat zowel Tobey Maguire als Andrew Garfield hun rol als Peter Parker / Spiderman zouden hernemen voor een multiversumfilm.

Wanneer Tom Holland de vraag krijgt of de twee andere acteurs in de derde Spiderman film zouden komen, gaf hij het volgende antwoord:
“Nee, nee, ze zullen niet in deze film verschijnen … Tenzij ze de meest omvangrijke informatie voor mij hebben verborgen, waarvan ik denk dat het een te groot geheim is om voor mij verborgen te houden. Maar voorlopig nog niet. Het zal een voortzetting zijn van de Spider-Man-films die we hebben gemaakt.”

Dit betekent dat, volgens Tom Holland, terwijl Alfred Molina zal terugkeren als Doc Ock en Jamie Foxx als Electro, de respectievelijke Spiderman personages van de andere acteurs dat niet zullen doen. Voor fans van de Mark Webb- en Sam Raimi-serie valt dit behoorlijk tegen. Houd echter niet te veel rekening met wat Tom Holland heeft gezegd. Disney en Marvel hebben een beetje een geschiedenis van het weigeren van dingen aan de pers om hun onthullingen effectiever te maken.

Moeten we onze hoop op deze acteurs dan terug vergeten? We zouden persoonlijk zeggen nog van niet. Met alle gekke castgeruchten, inclusief de mogelijke terugkeer van Netflix’s Matt Murdock / Daredevil (naar verluidt opnieuw gespeeld door Charlie Cox), zouden we hun terugkeer nog niet uitsluiten. Daarnaast weten we dat Disney en Marvel vaak zelf nog zaken geheim wilt houden voor Tom Holland, omdat die wel eens zonder het zelf te beseffen eens wat durft te verklappen. 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.