We hebben allemaal liggen aftellen, maar eindelijk zijn we sinds deze week dan het gloednieuwe jaar 2021 ingegaan. Een jaar waar we hopelijk terug wat meer naar normaal kunnen terug gaan en terug lichtpuntjes zien na een wel zeer lastig jaar.

Ook voor dit jaar zul je waarschijnlijk wel weer een kalender kunnen gebruiken om afspraakjes of herinneringen in te noteren. We hebben daarom voor jullie de leukste agenda’s uitgezocht en verzameld in dit artikel.

1. Disney Dreams Kinkade Mini Kalender
Deze kleine prachtige kalender van 18cm op 18cm telt 24 pagina’s met elke maand een prachtige illustratie van een Disney animatiefilm. Peter Pan, Aladdin, Dumbo, The Lion King en de Aristokatten zijn slechts enkele voorbeelden. Doordat deze kalender klein en compact is, is deze ook erg makkelijk om overal ergens te kunnen ophangen.

2.Disney Dreams Kinkade Kalender
Vind je de vorige kalender toch wat klein? Geen nood, deze kalender is bijna dubbel zo groot met de afmetingen 30cm op 30cm en is dus een standaard formaat qua kalender. Net als de mini kalender telt deze 24 pagina’s met elke maand een prachtige illustratie van een Disney animatiefilm. Rapunzel, Doornroosje, Belle en het Beest, Peter Pan en Bambi zijn slechts enkele voorbeelden. 

3. Disney Dreams Kinkade Planner
Als je een leuke originele familie planner zoekt met een tikkeltje Disney magie dan is deze wandkalender echt iets voor jouw. Deze familie planner telt 36 pagina’s. Net als de kalenders hierboven staan hier prachtige illustraties van Disney animatiefilms in. Het papier is ook mooi, glanzend en glad, er zitten leuke stickers bij om in de vakjes te kunnen kleven (zoals uitroeptekens, todo, …) en de vakjes zijn overigens ook groot genoeg om bijvoorbeeld je afspraken in kwijt te kunnen.

4. Disney Dreams Kinkade Agenda
Ben je niet zo voor de kalenders om op te hangen en heb je liever een draagbare agenda? Of vind je op zo’n maand kalender dat er onvoldoende plaats is om wat te noteren? In deze agenda telt elke bladzijde slechts 1 week waardoor je beter je herinneringen en afspraakjes in kwijt kunt. De agenda is 21cm hoog en 16 cm breed, wat een ideaal formaat is voor een agenda. Elke week vind je op de linkerpagina ook een andere illustratie met Mickey en zijn vrienden of uit een Disney animatiefilm en op de rechterbladzijde staan 7 ruime vakjes waarvoor elk vakje voor een dag staat.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.