Inleiding

Het jaar waar veel Disney fans naar uitkijken, opening van het Frozen themaland!
Daarnaast gaat er tijdens dit jaar ook het grote meer open waar rond verschillende gebieden liggen en verschillende shows en spektakels opgehouden zullen worden.
Deze krijgt een Frozen attractie, meet en greet met characters uit Frozen, verschillende winkeltjes en een restaurant dat zicht zal krijgen op het meer.

Attractie ‘Frozen’

Deze attractie zal een gelijknamige attractie worden zoals de ‘Frozen Even After’ attractie in het Epcot Park, Walt Disney World.
Ook hier zal de attractie een darkride worden met bootjes die door verschillende scenes van onze vrienden van Frozen zal gaan.

Het bijzondere aan deze attractie is dat een deel van het traject achteruit wordt afgelegd. Hoe de attractie in Parijs zal heten, is nog niet bekend. Maar op de plannen is wel duidelijk dat deze darkride groter zal zijn dan die in Amerika. Met een langere overdekte wachtrij, een groter gebouw, ruimere boten en misschien ook extra scènes.

Bij deze attractie zal het kasteel van Arendelle nagebouwd worden, een kleine haven die verbonden word met het grote meer en een ijsberg.

Meet en Greet locatie met de Frozen characters

Uiteraard zul je regelmatig wel eens een bewoner uit de Frozen film tegenkomen in Arendelle, maar om zeker te zijn van een leuke meet en greet zal er een speciale locatie voorzien worden in dit themaland.
Figuren als Elsa, Anna, Kristoff en Olaf zullen hier regelmatig hun opwachting maken om met jouw een babbeltje te slaan en een leuke foto te maken.

Winkeltjes

In dit themagebied dat gebaseerd is op Arendelle zullen verschillende winkeltjes gevestigd zijn die verschillende Disney Parks merchandise zullen verkopen. Het aanbod zal veel verder gaan dan enkel ‘Frozen’.

Frozen Restaurant

In dit themaland zal er een restaurant gebouwd worden dat volledig in het thema staat van Frozen. Daarnaast zal dit restaurant een prachtig zicht geven op het meer waar op regelmatige basis entertainment zal plaatsvinden.

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.