Vandaag gaat Frozen 2 in première in de bioscopen. Disney hoopt hiermee hetzelfde succes te bereiken als de eerste Frozen film.
Bij de lancering van Frozen wist me wel zo’n 1,1 miljard euro te behalen in de bioscopen. We hebben het dan nog niet over alle merchandise die later uitkwam. Frozen scoorde hiermee gelijk de 2e plaats van beste opbrengst van een Disney film in de bioscopen, enkel The Lion King scoorde ooit beter.

Het verhaal
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad. En de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. Walt Disney Animation Studio’s Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in de Nederlandstalige bioscopen.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=va9oRFfghyc[/embedyt]

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.