Terwijl de werkzaamheden in het Walt Disney Studio’s park in volle gang zijn in Disneyland Parijs, waaronder we een volledig nieuw themaland in het teken van Frozen mogen verwelkomen, gaat in Hong Kong Disneyland een soortgelijke kopie open op 20 november 2023.

Arendelle: The World of Frozen opent op 20 november 2023 in Hong Kong Disneyland, zodat gasten de wereld van Frozen als nooit tevoren kunnen ervaren. Het meeslepende nieuwe land zal de leuke attracties Frozen Ever After en Wandering Oaken’s Sliding Sleigh bevatten, samen met exclusieve winkels en restaurants.

Het land is het eerste – en grootste van drie Frozen-themalanden dat wordt geopend in de internationale themaparken van Disney. De wereld van Frozen zal ook debuteren in Walt Disney Studios in Parijs en Tokyo DisneySea’s Fantasy Springs-uitbreiding.

Arendelle: De wereld van Frozen
In Arendelle: The World of Frozen ervaren gasten Arendelle na de gebeurtenissen van de eerste twee films waar Elsa en Anna een Summer Snow Day hebben gecreëerd, ter herdenking van de dag dat Anna Elsa en haar koninkrijk redde met haar ware liefde. Olaf is door de koninklijke zusters aangesteld als wereldwijde ambassadeur en zal mensen van over de hele wereld uitnodigen voor een zomerse sneeuwdag in Arendelle!

Binnen de grenzen van Arendelle vind je de torenhoge North Mountain, de locatie van het betoverende ijspaleis waar Elsa voor het eerst haar ijzige krachten gebruikte, Arendelle Castle, de koninklijke verblijfplaats van de koninklijke familie, en zelfs de vissersboot op de baai van Arendelle die Anna droeg op haar noodlottige ontmoeting met Hans.

Fans van de Frozen-films zullen enthousiast zijn om veel bekende locaties vanuit de films te zien, waaronder de klokkentoren, te zien in de “Love Is An Open Door” -reeks waar Anna danste met prins Hans. De klokkentoren is voorzien van traditioneel gebeeldhouwde afbeeldingen van Elsa en Anna.

Gasten kunnen ook een bezoek brengen aan de Friendship Fountain, waar Elsa haar magische ijskrachten gebruikte om het water in de fontein te bevriezen en prachtige sneeuwvlokdecoraties te maken. De betoverde fontein zal een populaire fotoplek blijken te zijn voor gasten die hun bezoek aan Arendelle willen herdenken.

De Burgers van Arendelle helpen gasten onder te dompelen in de wereld van Frozen. Gasten kunnen communiceren met Oaken en andere vrolijke dorpelingen terwijl ze zich klaarmaken om Summer Snow Day in Arendelle te vieren.

Arendelle: The World of Frozen speelt zich af tegen de prachtige achtergrond van het natuurlijke landschap van Lantau Island en is geïnspireerd op de echte natuur, kunst, cultuur en architectuur van Noorwegen.

Walt Disney Imagineering werkte nauw samen met Walt Disney Animation Studios om de wereld van Frozen nauwkeurig weer te geven, met aandacht voor elk detail, tot aan de verschillende vormen van ijs en sneeuw die te zien zijn.

Het Noors geïnspireerde gebied is rijk aan elementen van de Noorse cultuur, waaronder landschappen en architectonisch ontwerp, waaronder de architecturale stijl “Dragestil” (drakenstijl), de asymmetrische architectuur van Bellstrand en rozensmeltende bloemenschilderijen.

Attracties
Arendelle: The World of Frozen zal twee state-of-the-art attracties bevatten: Wandering Oaken’s Sliding Sleighs; de eerste familieachtbaan met Frozen-thema (deze is niet voorzien in Disneyland Parijs) en Frozen Ever After, die gasten uitnodigt op een magische reis om het ijspaleis van Elsa te bezoeken (deze is wel voorzien in Disneyland Parijs).

Attractie: Frozen Ever After
Frozen Ever After is een met liedjes gevulde boottocht die gasten meeneemt op een avontuurlijke reis door het koninkrijk Arendelle tijdens de “Official Summer Snow Day Celebration”. De rit bevat de bekroonde muziek uit de eerste film en bevat optredens van Anna, Elsa Kristoff, Sven en natuurlijk Olaf. Deze attractie zal ook naar Disneyland Parijs komen.

De rit van 6 minuten is een verbeterde versie van de populaire Frozen-attractie in Walt Disney World. Terwijl de audio-animatronics in de attractie van de EPCOT geprojecteerde gezichten hebben, beschikt Hong Kong Disneyland over indrukwekkende state-of-the-art, volledig elektrische audio-animatronics met volledig gerealiseerde gelaatstrekken.

Voordat je op avontuur gaat, reist u door Wandering Oaken’s Trading Post and Sauna. De zeer gedetailleerde wachtrij is versierd met rekwisieten en artefacten, waaronder sleeën, sneeuwschoenen en handgemaakt keukengerei. Gasten kunnen Oaken zelf zelfs zien ontspannen in de sauna!

Vervolgens gaan de gasten op reis naar de North Mountain, waar het IJspaleis van Elsa wacht. Bij het verlaten van de haven ontmoet je eerst Frozen-vrienden Olaf en Sven die een vertolking van “Do You Want to Build a Snowman?” zingen in een besneeuwd bos onder een ijskristalboom gemaakt door Elsa.

Onderweg komen gasten veel fantastische wezens uit de wereld van Frozen tegen, waaronder Kristoff’s familie van bouldertrollen en Marshmallow de sneeuwpop vergezeld van zijn cutie Snowgies.

Attractie: Wandering Oaken’s Sliding Sleeën
Om Summer Snow Day te vieren, heeft Oaken een gezinsvriendelijke carnavalsachtbaan gebouwd achter zijn handelspost genaamd Wandering Oaken’s Sliding Sleighs. Deze neemt je mee op de wildste avonturen door de ruige landschappen van Arendelle Forest. Helaas is deze attractie niet voorzien voor Disneyland Parijs.

Souveniershop: Tick Tock Toys & Collectibles
Gasten kunnen het perfecte souvenir vinden om hun dierbare herinneringen mee naar huis te nemen van de charmante Tick Tock Toys & Collectibles, bekend om het maken van het beste speelgoed in het koninkrijk. De grillige winkel is gehuisvest in een oud rood gebouw, herkenbaar aan het klassieke hobbelbladbord.

Eten en drinken
Mis tijdens uw bezoek aan Arendelle de kans niet om de charmante winkels te verkennen en te genieten van de smaken van lokale gerechten geïnspireerd op traditionele Scandinavische gerechten in de Golden Crocus Inn of pak een snelle maaltijd op de Forest Fair.

Als je in de stemming bent voor sine zoete lekkernijen, bezoek dan Northern Delights, vernoemd naar niemand minder dan Arendelle’s beroemde Northern Lights. Gasten kunnen genieten van een selectie van Frozen-geïnspireerde desserts.

 

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.