Zoals al even aangekondigd was, zou het sprookjeskasteel van Doornroosje in Disneyland Parijs een grondige renovatie krijgen. Door de avondshow ‘Disney’s Illuminations” is het kasteel weer behoorlijk afgeleefd en verdient het de nodige liefde om weer helemaal opgeknapt te worden.

Normaal zouden bezoekers het kasteel nu niet in zijn oorspronkelijke staat kunnen zien door schuttingen. Men zou een print van het kasteel voor het kasteel hangen om de sfeer van het kasteel vanaf Main Street USA te laten uitschijnen. 

Door een geluk bij ongeluk is Disneyland Parijs al weer enkele maanden dicht vanwege de slechte corona cijfers in Europa, maar dit geeft Disney wel de tijd om het kasteel op te knappen zonder er bezoekers in de buurt lopen. In andere gevallen moet men normaal overdag bepaalde zaken weer weghalen zoals grote kranen, in dit geval kunnen deze gewoon blijven staan.

Het onderhoud is echter wel zo groot, dat waarschijnlijk ook al gaat Disneyland Parijs open, het kasteel toch nog in de stijgers zal staan, vermits men bij Disneyland Parijs zelf verwacht pas tegen eind 2021/begin 2022 klaar te zijn hiermee. Momenteel is er geen info bekend of het nu zonder gasten sneller af zal geraken.

Fansite OutsidEars wist foto’s te bemachtigen van werknemers, die we hieronder met jullie delen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.