In de Disney Parken is interactie met de Disney figuren een onderdeel die mee zorgt voor de beleving van de magie die de Disney Parken uitstraalt. De Disney figuren zitten dus ook volledig goed in hun rol en ook de outfits of de uiterlijken van de Disney figuren durven wel eens onder het vergrootglas gehouden te worden om te kijken of deze niet nog meer verbeterd en realistischer in details kunnen worden zoals het personage in de films. Onlangs werden zo ook nog de looks van Woody, Buzz Lightyear en Jessie aangepast.

In de Amerikaanse Parken en in Disneyland Parijs kennen we bijvoorbeeld Fairy Godmother van de film Cinderella (Assepoester) zonder masker maar met een echt gezicht. Hierdoor zijn de personages nog realistischer en kunnen ze nog een betere interactie met de gasten hebben.

In de Aziatische Parken is het echter wat anders. Omdat men daar voor bepaalde personages die in Europa en Amerika bijvoorbeeld geen masker dragen, daar wel een masker dragen. De Fairy godmother daar draagt bijvoorbeeld een masker, welke intussen ook al vrij oud is en voor sommige gasten meer angstaanjagend is in plaats van het magie opwekt. In deze parken noemen ze haar daarom ook wel eens ‘Scary Godmother’ ipv Fairy Godmother. Grondig tijd dus voor Disney om ook haar met een masker in deze parken een make over te geven. De look ziet er ineens veel mooier en vriendelijker en realistischer uit.


No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.