Goed nieuws voor de fans van Aladdin! Na het succes van de live action versie Aladdin lijkt het erop dat deze versie een vervolg krijgt. Dit vervolg zal een uniek eigen verhaal krijgen en niet gebaseerd zijn op de vervolg animatie films van Aladdin zoals ‘Return of Jafar’ en ‘King of Thieves’.

Dit is een verhaal in ontwikkeling en er is nog geen bevestiging over of Guy Ritchie al dan niet zal terugkeren om te regisseren of hoeveel van de originele cast ook zal terugkeren. Maar het script is naar verluidt al in opdracht van de schrijvers John Gatis (Real Steel) en Andrea Berloff (Straight Outta Compton). Producent Dan Lin lijkt uiterst optimistisch dat hij een geest twee keer in een lamp kan vangen.

Dit zei producent Dan Lin:

“We hebben nu [het idee voor een vervolg onderzocht]. Zeker toen we de film voor het eerst maakten, wilden we gewoon de beste film maken die we konden en het publiek ons ​​laten vertellen of ze meer wilden zien. En ik zou zeggen dat het publiek meer wil zien. Ze hebben deze film meerdere keren bekeken. We hebben veel fanbrieven over mensen die echt teruggaan en ze brengen hun vrienden en hun familie mee. En dus hebben we het gevoel dat er meer te vertellen is. We gaan het op dezelfde manier behandelen als de originele Aladdin-film en gaan niet een opname per opname maken van alles wat eerder is gedaan. We kijken echt naar wat er eerder in het verleden is gedaan en de homevideo, en er is gewoon meer te vertellen met de onderliggende materialen. Dus zonder teveel weg te geven, zijn we zeker aan het verkennen waar we met deze franchise kunnen gaan. ”

We zijn er zeker van dat veel Disney fans blij zullen zijn met dit nieuws en misschien komt het ook niet als een totale verassing aan dat er een 2de film volgt. De live action versie van Aladdin trok volle zalen en was daarnaast ook één van de meest en best gerespecteerde live action films die Disney al gemaakt heeft.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=cSovWsv2fhs[/embedyt]

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.