Het is weer zover, The Walt Disney Company heeft voor de komende jaren zoveel nieuwe films en shows om uit te geven dat we niet weten waar we het meest enthousiast over zijn. Als onderdeel van hun Investors Day 2020 deelde The Walt Disney Company alle grote films en series die binnenkort in de bioscoopzalen en op Disney+ te zien zullen zijn. We zullen daarom komende dagen jullie op de hoogte stellen van alle nieuwe films die eraan komen.

Bekijk ook al onze vorige berichten:
Pinokkio en Peter Pan live actions komen rechtstreeks naar Disney+
Deze Pixar Films mogen we verwachten in 2021 en 2022

Twee sequels op komst!

Enchanted/Disenchanted
Op Disney+ is er al veel inhoud te vinden, maar een vraag die veel Disney fans bezig houd is: ‘Waarom ontbreekt Enchanted nog steeds op Disney+?’
Dit jaar maakte Disney al bekend dat ze zich meer gaan richten op media en entertainment. Dit omvat de uitbreiding van hun streamingdienst, Disney+, die tot nu toe al meer dan 86 miljoen abonnees (deze cijfers zijn afkomstig van 2 december 2020) heeft.

Tijdens het Investors Day-evenement van afgelopen week kondigde Disney+ aan dat Amy Adams zou terugkeren om haar rol als Giselle voor Disenchanted! Dit wordt het langverwachte vervolg op de film uit 2007, Enchanted.

Disenchanted wordt geregisseerd door Adam Shankman, die ook het langverwachte vervolg op Hocus Pocus zal regisseren. Shankman kondigde in maart van dit jaar aan dat Disenchanted in pre-productie was. We weten niet of het vervolg van deze film tegenslagen gehad heeft als gevolg van de pandemie, we kunnen enkel maar hopen dat zeer binnenkort deze film uitgebracht wordt waar menig Disney fans al 13 jaar op wachten.

Hocus Pocus 2
Sistersssssss! Hou je klaar, want de griezeligste zuster heksen komen weer naar het grote scherm.
Disney heeft bevestigd dat The Sanderson Sisters terugkeren in Hocus Pocus 2, dat momenteel al in ontwikkeling is.

Zelfs Hocus Pocus ster, Bette Midler, zei een paar maanden geleden in een interview dat zij, evenals de originele cast van Hocus Pocus, zeer geïnteresseerd zou zijn in hereniging voor een vervolg. “Ze willen een film maken, ze hebben ons gevraagd of we geïnteresseerd waren en natuurlijk zeiden we allemaal ja,” legde Midler uit.

De eerste film is intussen al geleden van 1993 en werd al snel een groot succes. Met Halloween bekijken nog steeds veel mensen naar deze film. Heb je zelf deze film nog niet gezien? Hocus Pocus is ook te bekijken op Disney+
Laat ons hopen dat de tweede film spoedig uitgebracht zal worden!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.