Dat Encanto een groot succes is als Disney animatiefilm hoeven we je zeker niet te vertellen. Zo kreeg Encanto onder andere een Oscar voor beste animatiefilm en het nummer ‘We Don’t Talk About Bruno’ is zo razend populair dat het zelfs ‘Let It Go’ van Frozen wist voorbij te steken en hierbij het meest beluisterde nummer uit een Disney animatiefilm is.

“De Disney Imagineers zijn ermee bezig”
De Disney Volgens Lin-Manuel Miranda, auteur van de liedjes van deze animatiefilm , zal “Encanto” zijn eigen attractie hebben in een van Disney’s parken.
Miranda vertelde Insider dat de Disney-divisie die de parken ontwikkelt al bezig is met het project om een attractie of misschien zelfs themaland te creëren, waarvan hij zelf de details ook niet weet. “De Imagineers zijn ermee bezig”, zei hij. “Ik weet niet wat ze doen of waar ze staan, maar ik weet dat ze ermee bezig zijn.”

Lin-Manuel Miranda gaf ook mee dat hij graag een attractie of themaland zou zien ontwikkeld worden vorodat Encanto bijvoorbeeld een vervolgfilm zou krijgen of misschien een eigen serie. “Het was grappig omdat iedereen dacht: ‘Komt er een vervolg? Komt er een show?’ en ik zei: ‘Ik wil een ritje in een Encanto attractie voordat ik dat wil'”, vertelde hij aan Insider.

Meer en meer Encanto in de Disney Parken
Ondanks Encanto de recentste Disney animatiefilm is, zijn er al wel wat toevoegingen in Disney Parken te vinden van Encanto op korte tijd. In de Amerikaanse Parken zijn er al meet en greets met Mirabel uit Encanto en in het Amerikaanse Park EPCOT in Walt Disney World vind je tijdens het  International Flower and Garden Festival een nieuwe, op Encanto geïnspireerde tuin. Intussen vind je nu ook in het Disneyland Resort op de ‘It’s a Small World float’ van de Main Street Electrical Parade ook enkele personages van Encanto terug.

Momenteel gaat het dus nog enkel om een gerucht, maar het lijkt er dus op dat de Disney Imagineers vol op bezig zijn om ergens in de wereld in één van de Disney Parken een attractie of misschien zelfs themaland rond Encanto te ontwerpen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.