Had je ook zo genoten van de film van Cruella? Dan hebben we goed nieuws. Na het succes van de eerste film zat het er al aan te komen, maar er zal een tweede film volgen op de live action film van Cruella die vertolkt werd door Emma Stone. En wees gerust, het is ook Emma Stone die opnieuw deze rol op haar zal nemen.

De film scoorde enorm goed met maar liefst een publiek score van 97%. Het verhaal stak enorm goed in elkaar, en veel mensen die zelfs al best wat hoge verwachtingen hadden schrokken hoe deze film nog meer de verwachtingen wisten te vervullen. Een week later werd dus ook al door The Walt Disney Company aangekondigd dat het waarschijnlijk een vervolg film zou krijgen.

De film ‘Cruella’ speelt zich af in het Londen van de jaren zeventig, het hoogtepunt van de punkrockrevolutie. We volgen de jonge oplichtster, Estella (Emma Stone), een slim en creatief meisje dat vastbesloten is om naam te maken met haar creaties. Ze raakt bevriend met twee jonge dieven die haar voorliefde voor kattenkwaad op prijs stellen. Samen slagen ze erin om een leven op te bouwen in de straten van Londen. Op een dag trekt Estella’s modetalent de aandacht van Barones von Hellman (Emma Thompson), een verwoestend chique en angstaanjagend elegante mode-legende. Hun ontmoeting zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang die Estella dwingen om haar slechte kant te omarmen. Zo verandert ze in de onstuimige, modieuze, op wraak beluste Cruella.

De nieuwe film zal een vervolg worden op bovenstaande verhaallijn. Het is nu officieel dat Emma Stone het contract getekend heeft om binnenkort te beginnen aan dit vervolg.

Nadat Scarlett Johnson, de actrise die Black Widow speelt, bekend maakte dat deze een rechtzaak tegen Disney zou starten omdat haar film zowel op Disney+ als in de bioscoop speelde, gingen de geruchten dat Emma Stone dit ook zou doen, die hetzelfde meegemaakt had. Echter blijken deze geruchten dus niet te kloppen, en met dit nieuws dat er een vervolg film komt willen ze gelijk aantonen dat er niets van deze geruchten waar is.

Momenteel zijn er nog geen details bekend over de vervolg film van Cruella. Er is nog geen titel bekend en ook over de verhaallijn en cast weten we maar erg weinig tot niets. Ook is er niet bekend wanneer de release van deze film eraan komt of wanneer men begint met het filmen.

Vanaf 27 augustus is het wel mogelijk op Cruella te bekijken op Disney+ zonder dat je hiervoor 21,99 euro extra moet betalen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.