Ondanks we nog maar een 4-tal maanden verwijderd zijn voor de release van Spider-Man: No Way Home hebben we altijd nog maar weinig mogen zien of ontdekken over deze nieuwe film. Men blijft hier nog steeds zeer mysterieus over doen. Wat al wel zeker is, is dat deze film vol met verassingen zal zitten en men de fans daarom zo weinig mogelijk wil onthullen.

Deze week barste op social media en het internet dan ook een ware bom los. Er was namelijk een trailer ‘gelekt’ over deze aankomende film. Deze werd gepubliceerd door iemand die dit gefilmd had in belabberde kwaliteit via de smartphone. Al snel werden de beelden massaal overgenomen door fans, ondanks Disney en Sony al snel deze offline haalde.

Nochtans denken fans dat het stiekem een onderdeel is dat het een hint is naar de nieuwste film is, en dus niet zomaar per ongeluk een lek was. Dat dit allemaal mee tot de marketing campagne voor deze nieuwe film behoort. Gisteren maakte Sony en Disney dan de trailer officieel bekend en opnieuw werd op internet de trailer volledig door fans tot in de details bekeken om toch maar hints te ontdekken over de nieuwe film. De trailer is namelijk vrij neutraal en toont niet meer dan wat de meeste fans intussen al wisten.

Bekijk hier de trailer..

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.