Afgelopen week bracht Disney een eerste trailer uit voor de live actie film van Cruella met Emma Stone in de hoofdrol. De trailer lokte in de eerste 24u al snel massaal veel mensen. Tijdens de eerste 24u dat de trailer uitkwam bekeken maar liefst 71 miljoen mensen deze.

Cruella versloeg hierdoor enkele andere sterke records van de vorige ‘eerste 24 uur trailer kijkcijfers’. Het vorige stond voor Maleficent: Mistress of Evil met 61,7 miljoen kijkers en Aladdin met Will Smith als genie dat 60,8 miljoen kijkers in de eerste 24u bracht.
Cruella moet echter toch nog 2 andere live actie versies voorlaten. Zo behaalde The Lion King 224 miljoen weergaven de eerste 24u, gevolgd door Mulan met 175 miljoen weergaven.

De Cruella trailer was echter oppermachtig met betrekking tot de hoeveelheid sociale conversatie rondom de film na de première van de eerste trailer. In het bijzonder ontving Cruella 265.0000 vermeldingen op sociale media in de 24 uur na de release van de trailer, waarmee het de online vermeldingen van beide Disney liveactiefilms Aladdin (228.000) en Beauty and The Beast (154.000) overtrof .

Mocht je de trailer toch nog niet bekeken hebben, klik dan hier.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.