Ondanks momenteel alles nog gesloten is in Disneyland Parijs, gaan er toch al enkele zaken opnieuw open.
The Gaumont Cinema in Disney Village en Villages Nature Paris heropenen vandaag hun deuren opnieuw voor gasten.

The Gaumont Cinema
In Disney Village zijn nog steeds alle winkels gesloten, alsook de hotels verderop en de beide Disney Parken van Disneyland Parijs. Er zal wel toegang voorzien worden tot deze locatie via een afgesloten wandelgang. Tot die tijd blijft ook nog de rest van Disney Village afgesloten.

Hierdoor gaat The Gaumont Cinema ondanks Disney Village nog gesloten is gewoon bereikbaar zijn om weer gasten te ontvangen.

Filmfanaten hebben keuze te over in dit enorm grote ultramoderne bioscoopcomplex in Disney Village.
In het complex bevinden zich vijftien enorme bioscoopzalen volledig voorzien van de nieuwste geluidstechnologie. Dit is de ultieme  plek om comfortabel weg te zakken of juist op het puntje van je stoel te zitten en films op hun best te beleven.

Villages Nature Paris
Deze ochtend werden om 10u de eerste gasten weer verwelkomt in Villages Nature Paris. Deze vakantieplek in de natuur ligt maar enkele minuten verwijderd van Disneyland Parijs.

Dankzij Villages Nature Paris ben je er even helemaal tussenuit en keer je terug naar de essentie. Met je gezin, vrienden of je partner, in deze unieke, groene dorpsoase leef je op het ritme van de natuur in een appartement langs het meer of diep in het bos. Verken vijf unieke werelden boordevol onvergetelijke belevingen.

In Villages Nature Paris voel je je dichter bij de natuur dan ooit tevoren, kan je in alle comfort verblijven, genieten van de rust en tegelijkertijd de impact op het milieu minimaliseren.

Tot slot verwachten we ook spoedig nieuws over de heropening van de Disney Parken en andere locaties die eigendom zijn van Disneyland Parijs. Vanaf we meer informatie hierover hebben houden we jullie op de hoogte!

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.