Raya and the Last Dragon zal de 59ste animatie film worden dat een classic nummer krijgt. Normaal zou Raya and the Last Dragon al dit jaar in de bioscoop moeten draaien vermits de release datum op 25 november 2020 op de planning stond, maar vanwege de coronacrisis heeft Disney het zekere voor het onzekere genomen en deze release datum verschoven naar 12 maart 2021.

Veel informatie over deze nieuwe film hadden we nog niet. We hadden een tijd terug wel al een concept foto laten zien dat Disney had uitgebracht als schets om een idee te geven wat we ongeveer zouden kunnen verwachten.

Disney heeft nu eindelijk de eerste promotie poster van Raya and the Last Dragon waarin we een origineel beeld hebben van de film en het hoofdfiguur Raya mooi in detail kunnen bekijken.

Als we deze poster goed bekijken en analyseren krijgen we toch al wat details te zien die waarschijnlijk een rol zullen spelen in de film. Raya draagt ​​de traditionele kleding van haar cultuur en heeft een soort staf/wapen die vermoedelijk een rol zal spelen.

Verder zien we achter haar ook een soort tempel die ergens in een bos/jungle verborgen lijkt te liggen, wat waarschijnlijk onderdeel zal zijn naar het zoeken van “The Last Dragon”. Je ziet ook een blauw verlicht pad op de achtergrond wat dus ook waarschijnlijk een groot onderdeel zal gaan spelen.

Op de achtergrond zie je in de wolken trouwens ook precies een dier wat ons doet denken aan een eenhoorn.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.