Het is nog maar kort af tellen of Pixar brengt de animatiefilm ‘Lightyear’ uit. Ondanks deze nog moet verschijnen is Pixar ondertussen ook al aan een volgende film bezig die volgend jaar tijdens de zomer van 2023 zou uitgebracht worden. Het gaat om de animatiefilm met titel “Elemental’.
Vandaag bracht Disney en Pixar de eerste details naar buiten over deze animatiefilm die we volgend jaar mogen verwachten.

Het verhaal
Pixar Animation Studios heeft details onthuld over de intussen al 27e animatiefilm die men wilt uitbrengen.  Elemental zal op 16 juni 2023 uitgebracht worden. Geregisseerd door Peter Sohn (“The Good Dinosaur”, “Partly Cloudy” kort) en geproduceerd door Denise Ream (“The Good Dinosaur,” “Cars 2”), reist de film samen met een onwaarschijnlijk paar, Ember en Wade, in een stad waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. De vurige jonge vrouw en de go-with-the-flow-man staan ​​op het punt iets elementairs te ontdekken: hoeveel ze eigenlijk gemeen hebben.

“Elemental” is een originele film geïnspireerd op  Peter Sohns jeugd (de regisseur van deze film) in New York. “Mijn ouders emigreerden begin jaren zeventig uit Korea en bouwden een bruisende kruidenierswinkel in de Bronx”, zegt de directeur. “We waren één van de vele families die zich met hoop en dromen naar een nieuw land waagden – we mengden ons allemaal in een grote slakom van culturen, talen en prachtige kleine buurten. Dat is wat me naar ‘Elemental’ leidde.

“Ons verhaal is gebaseerd op de klassieke elementen – vuur, water, land en lucht”, vervolgde Sohn. “Sommige elementen vermengen zich met elkaar, en andere niet. Wat als deze elementen nog zouden leven?”

Net zoals films als Zootopia waren er om commentaar te leveren op het concept van roofdier en prooi en iemand te beoordelen op hoe ze eruit zien en niet op wie ze zijn, lijkt het alsof Elemental dat concept vanuit een andere hoek zal brengen. Het lijkt erop dat ze de ideeën van verschillende elementen zullen gebruiken om het verhaal van ras te vertellen en het fundamenteel gebrekkige idee dat sommige mensen gewoon niet goed met elkaar “vermengen”. Pixar-films onderzoeken bijna altijd uitdagende problemen, en het lijkt erop dat dit niet anders zal zijn. We zullen waarschijnlijk meer te weten komen over Elemental op de D23 Expo in september.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.