Begin dit jaar kondigde Pixar aan dat ze zouden werken aan een gloednieuwe Pixar Film welke de naam “Soul” zou krijgen.
Menig Disney fans waren al snel in de wolken met dit nieuws.
Naast dat de eerste details van deze film dit jaar bekend geraakte, werd ook bekend dat deze film verwacht word in de zomer van 2020.

Deze film word geregisseerd door Pete Docter, wie ook al Inside Out en UP op zijn adres mag schrijven.

In de film Soul volgen we Joe Gardner, een leraar op de middelbare school die op het punt staat zijn levenslange droom om jazzmuziek live op het podium te spelen waar te maken. Gardner krijgt misschien de kans van zijn leven als Jamie Foxx zijn stem laat horen als een opener in de Half Note Club, een van de beste jazzscènes in New York City.

Na een ongeluk raakt zijn ziel gescheiden van zijn lichaam waardoor hij naar het ‘You Seminar’ wordt gestuurd. Het ‘You Seminar’ is waar onze zielen een proces ondergaan dat leidt tot een volledige ontwikkeling waarbij passies worden gerealiseerd voordat ze kunnen worden geplaatst bij een pasgeborene. Wat volgt is een hartverwarmende benadering van de reis van de ziel, met wat zeker de beste verhaal- en animatie-elementen zal zijn waar Pixar om bekend staat.

Bron: Entertainment Weekly

De eerste foto werd intussen bekend gemaakt (hierboven). Deze laat Joe zien terwijl hij op weg is naar zijn werk, zich misschien afvragend of het nu tijd is om zijn droom waar te maken om op te treden op een podium in een echte Jazzclub.

Wij kijken al enorm uit naar deze film, en jullie?

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.