Het merk Samsung heeft aangekondigd dat het het 100-jarig jubileum van Disney viert met een speciale lancering van een speciale Disney 100 editie Samsung The Frame-tv.

Samsung Electronics heeft vandaag de lancering aangekondigd van The Frame-Disney100 Edition om het 100-jarig jubileum van Disney te vieren. Deze limited edition van The Frame heeft een stijlvol merkframe, 100 speciale kunstwerken uit de Disney-collectie en een op Mickey Mouse geïnspireerde afstandsbediening die is ontworpen om Disney-fans over de hele wereld te verrassen.

De Frame-Disney100-editie is een voorbeeld van een heerlijke mix van Samsung-technologie en Disney-creativiteit. Wanneer de tv wordt ingeschakeld, worden kijkers begroet door een Samsung x Disney100-logo op het scherm. De tv beschikt ook over exclusieve frames in de kenmerkende kleur van Disney100 (platina zilver metaal) gecombineerd met een speciale editie Disney-afstandsbediening dat een knipoog heeft naar Disney’s meest geliefde personage, Mickey Mouse. De afstandsbediening zal namelijk over een ‘Hidden Mickey’ layout beschikken.

De Frame-Disney100-editie bevat ook 100 speciale Disney-kunstwerken die je rechtstreeks vanuit de Samsung Art Store kunt openen. Met content van Walt Disney Animation Studios, Pixar, Marvel, Lucasfilm en National Geographic Animation Studios kunnen Disney fans een galerij met hun meest geliefde personages en content rechtstreeks op hun tv organiseren en presenteren. Met Samsung Art Store kun je ook genieten van prachtig samengestelde collecties van grote internationale musea zoals het Louvre, Tate en vele anderen, evenals kunstenaars van Monet tot Van Gogh.

“We zijn verheugd om deze unieke editie van The Frame aan te bieden om het 100-jarig jubileum van Disney te vieren”, zegt Cheolgi Kim, executive vice president van de visual display business bij Samsung Electronics. “Deze samenwerkingen zijn een opwindende manier om de onderscheidende functies van The Frame te laten zien, die een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop we onze schermen gebruiken en inhoud consumeren. We hopen dat deze unieke editie van The Frame meer mensen de prachtige visuele ervaring zal laten ervaren die televisie te bieden heeft. »

De speciale 4K QLED The Frame-Disney100 Edition in 65-inch zal beschikbaar komen in Belgie, Nederland en Luxemburg en zal je via de website van Samsung kunnen aankopen. Er zullen ook exemplaren zijn van 55-inch en 75-inch maar deze zullen enkel in de Verenigde Staten beschikbaar zijn. Momenteel is er nog geen verkoopsdatum bekend en ook de prijs is nog niet bekend. Al is er wel een richtprijs voor de 65-inch die oa ook naar Belgie, Nederland en Luxemburg komt met een schatting van 2199 dollar.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.