De sitcom Dinosaurs van Jim Henson dat razend populair was in de jaren 90 en voor velen een gevoel van nostalgie zal opwekken, is sinds vorige maand in bepaalde landen beschikbaar op Disney+
Ondanks het nog niet beschikbaar is in België en Nederland, komt er ook vanaf de lage landen zeer veel vraag om deze sitcom ook hier op Disney+ te zetten. Het is slechts een kwestie van tijd dat ook wij weer van deze geweldige sitcom gaan kunnen genieten.

Dinosaurs is een poppenserie over de familie Sinclair, een antropomorfe versie van een doorsnee dinosaurussengezin in het prehistorische tijdperk. De wereld van de Dinosaurs is een parodie op de hedendaagse maatschappij. Earl Sinclair is een 43-jarige megalosaurus en heeft samen met zijn vrouw Fran (een allosaurus) drie kinderen: de puberende tieners Robbie en Charlene en de baldadige, goed tegen een stootje kunnende baby Baby. Frans moeder Ethyl Phillips woont ook in het huis van de familie Sinclair.

Earl werkt bij boomzagerij Wesayso Development Corporation en komt met regelmaat in aanvaring met zijn tirannieke baas B.P. Richfield, een vleesetende triceratops. Earl is bevriend met zijn collega Roy Hess, een joviale tyrannosaurus.

Maar hoe ging dit er nu eigenlijk aan toe achter de schermen en hoe brachten ze deze tot leven? In 1991 gaven ze op televisiezender ABC een kijkje achter de schermen, wij vonden deze beelden terug en delen ze graag met jullie. 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.