Stark Industries heeft altijd geprobeerd het onmogelijke mogelijk te maken. De missie van het bedrijf is om innovaties tot leven te brengen die alleen in onze wildste dromen bestaan, om de volgende generatie superhelden te identificeren, te rekruteren en te trainen. Vandaag neemt CEO Tony Stark een nieuwe sprong voorwaarts en introduceert hij een nieuwe hightech-revolutie.

Slechts enkele maanden nadat de Quinjet in Parijs was geland, onthult Stark Industries vandaag de eerste exclusieve beelden van het Avengers Deployment Vehicle of “ADV”. Ontworpen door Tony Stark in samenwerking met Shuri van Wakanda Design Group, zal het Avengers Deployment Vehicle superhelden inzetten op verschillende belangrijke locaties op Avengers Campus, zodat ze nieuwe rekruten kunnen ontmoeten en snel in actie kunnen komen.

Stark Industries verlegde opnieuw de grenzen van creativiteit. Het voertuig werd ontworpen volgens een futuristische esthetiek en uitgerust met de allernieuwste technologie. De strakke look en feel weerspiegelt Tony Stark’s verfijnde definitie van stijl en de ambitie die de Avengers definieert. Het Avengers-logo is een sterke identiteitsmarkering. De extra grote wielen en de hoekige carrosserie symboliseren kracht en kracht – precies wat gebruikers zoeken in een voertuig dat wordt aangedreven door Wakandan Vibranium. Deze ultraveerkrachtige energiebron stroomt door alle elementen van de ADV en beschermt zowel de bestuurder als de lading.

Er zijn unieke zijdeuren die een snelle toegang en een kijkje in het interieur mogelijk maken; de achterste open baai laat rekruten de superhelden aan boord begroeten. Een geweldige manier om nieuwe rekruten te inspireren terwijl ze het voertuig kruisen tijdens hun training!

Het Avengers Deployment Vehicle is onlangs geleverd aan Avengers Campus. Het wacht alleen op Super Heroes om het te versterken, voor de grootste vreugde van toekomstige rekruten. Kom deze zomer de motoren horen neuriën op Avengers Campus!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.