Het is 2020, dus ook tijd om nieuwe kalenders te hangen. Ben jij nog steeds op zoek naar een leuke en unieke kalender? Stop dan al maar met zoeken. Disney bracht vandaag een kalender uit die je gewoon gratis kunt downloaden met elke maand een film in de kijker. Zo zien we door de maanden bijvoorbeeld Winnie The Pooh, De kleine zeemeermin, Lilo en Stitch, Up, Hercules en meer terug.

Wat ook zeer leuk aan deze kalender is, is dat er ook al bepaalde zaken rond Disney aangeduid zijn op de kalender. Zo vind je bijvoorbeeld op de kalender de 60ste verjaardag van de film Doornroosje erop terug, wanneer er een nieuwe Disney film in de bioscoop zalen komt, zelfs verjaardagen rond attracties van de Disney Parken.

Uiteraard staat er buiten deze Disney verjaardagen ook onze gewone feestdagen al vermeld op de kalender. Zo staat Kerst, Halloween en Pasen er bijvoorbeeld ook al op vermeld.

De Kalender is wel gebaseerd op Amerika, af en toe staan er dus ook Amerikaanse feestdagen op vermeld die wij niet vieren.

Als je de nieuwe 2020 Disney-kalender wilt, ga je naar de website van Disney Family (of klik hier) en klik je op de knop ‘PDF downloaden’ om deze zelf af te drukken.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.