Disney is vol op begonnen met de verkoop van de 30ste verjaardag merchandise te verkopen. Hiervoor staan lange rijen van Disney fans vermits dit om een beperkte periode verkocht zal worden. Al snel geraken verschillende merchandise snel uitverkocht al heeft dit niet alleen te maken door de grote toestroom van de vele Disney fans.

Grote toestroom bij de verkoop van de 30ste verjaardag merchandise van Disneyland Parijs. Vooral het zeeppompje dat schuim geeft met een mickey gezichtje en bijhorende oortjes en de rugzak zijn enorm in trek, maar tegelijk ook beperkt in merchandise uitgave.

De trouwe Disney fans stonden dan ook in rijen om enkele van deze merchandise aan te kopen en de 30ste verjaardag van Disneyland Parijs aan hun collectie te kunnen vereeuwigen. Jammer genoeg zijn er hier ook mensen bij met andere bedoelingen. Doordat deze merchandise erg begeert is, zijn er ook opkopers die deze tijdelijke producten beginnen te hamsteren om vervolgens tot of zelfs meer dan het dubbele van de prijs door te verkopen.

Als voorbeeld waar afgelopen week enorm veel commotie rond bestond zjn de Loungefly tassen. Disney fans keken hier enorm hard naar uit. Deze rugzak heeft een magisch ontwerp gekregen met bijhorende mickey oren. Zoals verwacht kwamen hier ook mensen met minder goede bedoelingen op af die deze opkopen en vervolgens veel duurder verkopen aan fans.

Zo deelde DLPReport volgende tweet. Hierop zien we duidelijk dat een opkoper hier minstens 50 van deze Loungefly tassen heeft gekocht (prijs per rugzak is 100 euro) en vervolgens gaat doorverkopen voor minstens het dubbele op bijvoorbeeld E-Bay.

We gingen intussen zelf een kijkje nemen op E-Bay en inderdaad gaan deze rugzakken intussen voor meer dan het dubbele van de prijs weg door deze ‘opkopers’.  We hebben hier zelfs eentje gevonden waar je kan bieden en intussen voor de prijs van 500 dollar staat.Ondanks Disneyland Parijs hier een beperking opzet van maximum 5 stuks per aankoop, komen sommige opkopers met meerdere personen of meerdere keren opnieuw in de rij om zo met een groot aantal stuks van bijvoorbeeld zoals hierboven 50 dezelfde items naar huis te gaan.

Uiteindelijk zolang mensen deze items blijven kopen die zo duur tot het dubbele van de prijs aangeboden worden, zullen deze opkopers hun slag blijven gaan. Het is doordat deze items zo goed verkocht worden aan het dubbele van de prijs dat deze opkopers hier letterlijk bijna hun job van maken en perfect hier hun geld mee verdienen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.