Vandaag toonde Disneyland Parijs de nieuwe geüpdatet parkmap voor dit jaar van het Walt Disney Studios Park. De aankomende jaren krijgt dit park een grondige update met veel uitbreidingen waardoor de map van het park nog regelmatig aangepast zal worden. Wanneer Disneyland Parijs weer open mag gaan we bijvoorbeeld mogen genieten van de attractie ‘Cars Road Trip’, welke voorheen de Studio Tram Tours was. De baan is korter als zijn voorganger, dit omdat het anders in de weg zou staan om het park verder te kunnen uitbreiden.

Wanneer we de kaart goed bekijken zien we dat achter Toy Story Playland een weg bijgemaakt is die leid naar de vernieuwde attractie ‘Cars Road Trip’. Hier zien we even als ook al het logo van deze nieuwe attractie. De inkom achter Toy Story Playland is wel ideaal, omdat aan dit deel van het park al een andere Cars attractie bevind, een Finding Nemo attractie en een Toy Story themaland en Ratatouille themaland. Hierdoor heb je hier een volledig Pixar gedeelte, of zoals men het in het Walt Disney Studios Park noemt het ‘Toon Studio” gedeelte.

Links van het park zien we dan weer ‘Studio D’ op de map staan, hier zal een nieuwe interactie show plaats vinden voor de jongere Disney fans, namelijk ‘Disney Junior Dream Factory’. 

Iets verder boven links op de map zien we het logo van de Avengers. Dit is alvast een verwijzing naar Avengers Campus, een gloednieuw themaland gebaseerd op de superhelden van Marvel dat in 2022 zijn deuren zal openen. 

Opvallend.. Links bovenaan staat nog de Moteurs Action! stunt show op de map, terwijl bevestigd is door Disneyland Parijs dat deze definitief stopgezet is. Geruchten gaan dat nadat het Marvel themagedeelte opent, later hier een verdere uitbreiding of een Marvel Stuntshow zal komen. 

De komende jaren gaat het Walt Disney Studios Park nog verder flink uitbreiden. Na het Marvel themagedeelte dat in 2022 opent, zal de boulevaard in het midden van het park nog serieus verlengd worden, er zal een groot meer aangelegd worden waar een avondspektakel op plaats zal vinden en ander soort entertainment, er zal een Frozen themaland openen en uiteindelijk ook een Star Wars themaland. De map van het park zal de komende jaren dus dubbel zo groot worden!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.