Disney heeft een nieuwe trailer en poster uitgebracht voor de aankomende avonturenfilm The Jungle Cruise. Gebaseerd op de attractie in Walt Disney World met dezelfde naam, speelt The Jungle Cruise met in de hoofdrollen Dwayne “The Rock” Johnson en Emily Blunt. Johnson speelt een schipper met de naam Frank, die Blunts personage Lily Houghton meeneemt op een missie om een ​​boom te vinden met magische genezende krachten.

De nieuwe trailer onthult dat Lily haar missie aan Frank niet onthult totdat ze aan boord van zijn boot is. Frank vertelt haar dan dat hij “langer dan wie dan ook naar deze boom op zoek is” en de legende heeft gevolgd door elk dorp en eiland in het Amazone-regenwoud te bezoeken. Maar Lily zegt dat ze de sleutel heeft tot het vinden van deze boom met magische genezende krachten.

https://youtu.be/Qh_MaJR5sNI

In bovenstaande trailer zie je hoe Lily tegen Frank de legende verteld van deze boom met magische genezende krachten. Verder zien we in de trailer slangen, piraten en hoe ze hun zoektocht zetten op de amazone. Ze bezoeken speciale en mysterieuze plekken die aan het amazone gebied liggen, hoe ze onder water moeten duiken, hoe ze aangevallen worden door een luipaard, komen ze een onderzeeër tegen, gebeuren er ontploffingen, kortom er zal meer als genoeg te zien zijn in deze nieuwe film en een heel aanbod aan variatie bieden in de film.

Er wordt nu al gezegd dat deze film wel eens hetzelfde succes kan ervaren als de films van Pirates of the Caribbean.

Vanaf 24 juli 2020 is deze film te zien in de bioscoop zalen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.