Door de corona pandemie hebben we er langer op moeten wachten dan de bedoeling was, maar eindelijk is het zover. Gisteren gingen de deuren van Disney’s Hotel New York: Art of Marvel, voorheen Disney’s Hotel New York, open voor het publiek. Castmembers bleven ondanks de maatregelen afgelopen jaar flink doorwerken aan het hotel en het resultaat mag er zijn want het hotel kreeg een flinke make over en dit volledig in het thema van Marvel.


Wat is er zo speciaal aan dit nieuwe Disney hotel? Disney heeft zo’n nostalgische sfeer gecreëerd door kunstwerken van meer dan 110 artiesten in het hele hotel op te nemen en dit volledig in het teken van Marvel. Gasten van het hotel kunnen daarnaast terug in de hotel Boutique dat speciale items verkoopt waaronder verzamelobjecten, kunstwerken en exclusieve Marvel boeken verkoopt, ideaal om je collectie aan te vullen of je huis op te fleuren. 

Gasten kunnen daarnaast ook op de foto met Marvel helden, zoals bijvoorbeeld Spider-Man. Voorlopig is dit nog vanop afstand voor een selfie zolang de corona maatregelen van kracht zijn. Daarnaast zijn er ook verschillende decors van Marvel films waarmee je zelfs ook nog epische foto’s kunt maken!

Wil je meer informatie over dit hotel? Klik dan hier

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.