Na ongeveer als enigste Disney themapark een volledig jaar dicht geweest te zijn, is er eindelijk een lichtpuntje voor het Disneyland Resort in Californië. Vandaag kondigde The Walt Disney Company een officiële nieuwe heropeningsdatum aan, namelijk op 30 april 2021 gaan daar de deuren dan weer open.

Normaal zou het Disneyland Resort op 17 juli 2020 opnieuw zijn deuren heropenen, dit voor de viering van hun 65 jarig bestaan. Helaas werd het een treurig jaar voor hen, het Disneyland Resort in Californië was het enigste park dat nog heel 2020 en nu zelfs enkele maanden in 2021 gesloten bleef.

The Walt Disney Company bracht vandaag dan eindelijk het heugelijke nieuws dat ze weer mogen heropenen:
“Na meer dan een jaar gesloten te zijn geweest, keert de magie eindelijk terug naar de themaparken van het Disneyland Resort! Disneyland Park en Disney California Adventure Park zijn van plan om op 30 april officieel te heropenen voor het publiek, met beperkte capaciteit.
Je zult snel weer worden verwelkomd om te genieten van onvergetelijke attracties en om je geliefde Disney vrienden te zien, te winkelen voor de nieuwste merchandise, te genieten van het wereldberoemde eten en drinken, leuke foto’s te maken en speciale magische momenten te koesteren.”

Let op: De themaparken van Disneyland Resort gaan voorlopig alleen weer open voor inwoners van Californië.

Op 18 maart tot 18 april gaat wel het Disney California Adventure Park weer open, maar dit word niet gezien als een heropening. Men opent dit park in het Disneyland Resort namelijk als een evenement “A touch of Disney” met eetkraampjes en winkelgelegenheden. De attracties bijvoorbeeld blijven ook tijdens dit evenement gewoon dicht, alsook entertainment als parades en shows. 

Als na 30 april 2021 Disneyland Parijs nog niet open gaat (wat heel aannemelijk is gezien de huidige situatie in Europa momenteel), zal Disneyland Parijs het enigste Disney Themaparken Resort zijn dat gesloten is vanwege de corona pandemie.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.