Enkele dagen geleden, op 24 juni maakte het Disneyland Resort in Californië bekend dat het zijn deuren toch niet opnieuw zou openen op 17 juli. Intussen is er meer info en meer details opgedoken die we met jullie bespreken in dit artikel.

Disneyland Resort heeft de heropeningsdata voor de themaparken Disneyland en Disney California Adventure officieel uitgesteld. Ook de heropening van de Disneyland Resort hotels heeft vertraging opgelopen.

De LA Times meldt dat de gouverneur van Californië, Gavin Newsom, het reactievermogen van Disney op zijn zorgen over de heropening van de pretparken waardeert. Woordvoerder Nathan Click verklaarde: “De staat en onze volksgezondheidsexperts blijven in contact met het bedrijf en hun werknemers – en met andere pretparken in de staat – terwijl we de verspreiding van het virus volgen en bestrijden. ”

Volgens de officiële aankondiging zal de staat Californië de richtlijnen voor de heropening van pretparken pas na 4 juli bekendmaken. Aangezien die datum minder dan twee weken voor de oorspronkelijke voorgestelde heropeningsdatum van 17 juli ligt, heeft Disneyland Resort besloten de heropening uit te stellen van zijn parken om zo juist in lijn te liggen met de staat Californië.

Momenteel woed het Corona Virus het hardst in de Verenigde Staten, terwijl Walt Disney World in Florida op 11 juli 2020 zijn deuren alweer kan openen, is het in de staat Californië waar het Disneyland Resort ligt het risico op besmetting veel hoger.

Downtown Disney (zoals wij Disney Village in Frankrijk hebben) zal op 9 juli nog steeds heropenen zoals voorzien. De heropening van de hotels is vertraagd, Disney’s Grand Californian Hotel & Spa en Disney’s Paradise Pier Hotel zouden oorspronkelijk op 23 juli heropenen.

Disneyland en Disney California Adventure zijn officieel de laatste Disney parken die wereldwijd heropenen na maanden gesloten te zijn geweest vanwege de pandemie. Voorlopig is er dus ook geen nieuwe heropeningsdatum bekend.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.