Ter ere van het 32 jarige bestaan van Disneyland Parijs bracht Disney vandaag nieuwe conceptfoto’s en details naar buiten voornamelijk rond het Walt Disney Studios Park waar verschillende projecten lopen, maar ook rond een make over voor Disney village en Disney’s David Crockett Ranche.
Tijdens al deze details kregen we ook een nieuwe conceptfoto voor het toekomstige Frozen themaland en werd ook de naam voor dit nieuwe themaland bekend gemaakt.

World of Frozen

Het nieuwe themaland zal World of Frozen heten, dat perfect bij de toekomstige nieuwe naam van het Walt Disney Studios zal passen, namelijk Disney Adventure World. World of Frozen zal aan de rand van ‘Adventure Bay’ komen, het toekomstige grote meer dat centraal zal liggen in het Disney Adventure World park.

Nieuwe conceptfoto

De nieuwe conceptfoto geeft een correct beeld (tegenover degene we in 2018 kregen), van hoe precies het World of Frozen themaland er zal uitzien. Gasten die het land betreden, krijgen een geleidelijk uitzicht op North Mountain en de kleurrijke gevels van Arendelle.

Frozen Ever After

Disneyland Parijs gaf ook een concept foto vrij van de nieuwe attractie dat te vinden zal zijn in World of Frozen. Gasten zullen een boottochtje van een 6-tal minuten kunnen doen en langs allerlei scenes met Frozen personages varen. De naam van deze attractie is ‘Frozen Ever After’ en is bijvoorbeeld al te vinden in Walt Disney World in Florida en in Hong Kong Disneyland. De versie in Disneyland Parijs zal vergelijkbaar zijn maar zal geen exacte kopie zijn waardoor Disneyland Parijs toch zijn eigen versie van deze attractie zal hebben.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.