Ter ere van de 32ste verjaardag van Disneyland Parijs gaf men vandaag meer informatie over de toekomst projecten van Disneyland Parijs, waar onder andere vooral veel nieuws naar buiten kwam rond het Walt Disney Studios Park dat binnenkort van naam zal veranderen. Naast deze informatie werd er ook meer informatie bekend gemaakt over de toekomstige attractie dat in het thema zal staan van Disney’s animatiefilm ‘Rapunzel’.

Raiponce Tangled Spin

De nieuwe attractie zal onderdeel worden van het nieuwe deel van het park en zal zich bevinden aan het einde van de ‘Adventure Way’. De attractie krijgt hierbij de naam Raiponce Tangled Spin en zal volledig in het teken staan van Disney’s Animatiefilm ‘Rapunzel’.

Nieuwe conceptfoto

Op de nieuwe conceptfoto die vandaag naar buiten gebracht werd krijgen we een beter beeld hoe de attractie er precies uit zal zien. Het systeem werkt ongeveer hetzelfde als de draaiende theekopjes van The Mad Hatter dat je ook terug vind in het Disneyland Park.

In dit geval zul je plaats vinden in boten die er zo zullen uitzien alsof het houten boten zijn zoals je in de scene ‘I See the Light’ van Disney’s Rapunzel terug kunt zien. Lang de boeg zal oa een schildertekening met een rode bloem terug te vinden zijn.

Op het plaffond van de attractie zul je oa de muurtekeningen tegenkomen die Rapunzel schilderde in haar toren en zullen ook de welbekende lampions terug te vinden zijn.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.