Onlangs lieten we jullie weten dat een gezondheidspas, of te wel Health Pass, verplicht is om toegang te krijgen tot de parken van Disneyland Parijs. In dat artikel legde we toen zo goed mogelijk uit waar je je kan laten testen en wat zo’n Health Pass precies inhoud. 

Disneyland Parijs maakt vandaag bekend dat ze deze regels weer een beetje aanpassen. De Health Pass zal namelijk vanaf 1 augustus ook gelden als je toegang wilt krijgen tot de restaurants, bars en winkels van de Disney Hotels en Disney Village. Indien je deze niet kunt voorleggen met je Health Pass en identiteitskaart zal je toegang ontzegt worden.

Tegelijk doordat men de Health Pass verder door trekt, kan men hierdoor een eerste versoepeling doen rond het mondmasker plicht. De mondmaskers zullen niet meer nodig zijn als je buiten door Disney Village wandelt of rond het gedeelte van het meer. Let wel op, voor het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park blijft het nog steeds zowel binnen als buiten verplicht om een mondmasker te dragen. Afhankelijk van hoe de corona cijfers evolueren in Europa, maar voornamelijk Frankrijk, zal hierop binnenkort verder bekeken worden of ook deze versoepelt kan worden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.