Normaal gezien was het weer aftellen naar de heropening van Disneyland Parijs nadat het voor een tweede keer zijn deuren moest sluiten voor een lockdown. Door de corona pandemie die opnieuw zwaar woed in onder andere Europa heeft Disneyland Parijs besloten om opnieuw de datum te verlengen wanneer de heropening zou plaats vinden.

De datum is nu vastgezet op 2 april 2021, met voorwaarde dat de omstandigheden het tegen dan toelaten. Momenteel wordt er al wereldwijd gevaccineerd, maar ook dit heeft tijd nodig en de eerste maanden zal zeker nog tijd nodig hebben voor we de eerste verbeteringen zien naar een terug ‘normaler’ leven. 

Als je eventueel voor die datum een reis heeft geboekt, is het up-to-date omboekings- en restitutiebeleid beschikbaar op hun website. Klik hier.

Terwijl de parken van Disneyland Parijs nu voorzien zijn op een heropening vanaf 2 april 2021, gelden er voor de Disney hotels voorlopig andere datums..
2 april: Hotel Santa Fe en Hotel NewPort Bay Club gaan samen met Disneyland Parijs opnieuw open.
1 juli: Hotel Cheyenne en Davy Crockett Ranch voegen zich toe aan de eerder twee vernoemde hotels.
23 oktober: Sequoia Lodge komt mee de rest vervoegen bij de hotels.
Voor het Disneyland Hotel is er voorlopig nog geen datum beschikbaar. Ook over Hotel New York – The Art of Marvel dat volledig vernieuwd en gerenoveerd is, is er voorlopig nog geen nieuws wanneer ze daar de eerste gasten gaan verwelkomen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.