Disneyland Parijs heeft nieuwe concept art en de naam voor het gebied rond het grote meer bekend gemaakt dat deel uitmaakt van de uitbreiding van Disney Adventure World, voorheen Walt Disney Studios Park.

Adventure Bay

Het grote meer in het Walt Disney Studios Park (binnenkort Disney Adventure World) zal de blikvanger worden en het centrale punt van het park.
Dit enorme meer van 70.000 kubieke meter zal bekend staan als ‘Adventure Bay’.

Het meer zal “omgeven zijn door pittoreske oevers en een promenade in het hart van de uitbreiding van het park” en zal dienen als toegangspoort tot de themalanden eromheen, waaronder het toekomstige nieuwe themaland: World of Frozen.

The Regal View Restaurant and Lounge

Gelegen aan de Adventure Bay-promenade, genaamd “Adventure Way”, bevindt zich The Regal View Restaurant and Lounge, zoals te zien is in de concept art hieronder. Dit nieuwe restaurant met bediening aan tafel biedt uitzicht op Adventure Bay en biedt een kans om favoriete Disney prinsessen te ontmoeten.

Het meer is zo goed als af

Zoals te zien is op de bouwfoto hieronder, zal het meer ook een entertainmentpodium hebben met een 360-graden kijkgebied. Het meer zal ook fonteinen, muziek, licht en speciale effecten bieden en zal “uitgerust zijn met de nieuwste technologieën voor entertainment op waterbasis”.

Hierdoor zullen er allerlei shows op het meer kunnen plaatsvinden zoals bijvoorbeeld een avondshow.
Meer details over Adventure Bay en Adventure Way zullen in de toekomst worden vrijgegeven.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.