Om dit jaar de Halloween-sfeer in het park te vergroten, kunnen gasten van alle leeftijden voor de eerste en enige keer uitzonderlijk hun Disney-ist, grappigste kostuums dragen op Halloween-dag (31 oktober). Normaal mag je dit alleen doen tijdens de speciale voorziene Halloween avonden waar je een apart ticket voor nodig hebt, maar vermits deze zijn afgelast maar Disney er toch een fijne Halloween dag van wil laten maken, laten ze het uitgezonderd dit jaar toe dat je deze dag verkleed in de parken mag rondlopen.

Als je van plan bent om 31 oktober te bezoeken, neem dan even de tijd om hieronder onze nieuwste regels en voorschriften te lezen. Houd er rekening mee dat de huidige gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van kracht blijven voor die dag, inclusief fysieke afstand en een beschermend gezichtsmasker voor gasten van 11 jaar en ouder.

Veiligheidsmaatregelen

Moet ik een mondmasker dragen in overeenstemming met specifieke maatregelen van de regering terwijl ik verkleed ben?
Een beschermend gezichtsmasker (voor algemeen publiek of medisch gebruik) is vereist voor alle gasten (vanaf 11 jaar), behalve wanneer je even zou eten en drinken.

Mag ik foto’s maken met andere gekostumeerde gasten?
Gasten dienen te allen tijde fysieke afstand te respecteren. Ze moeten bewegwijzering en grondmarkeringen volgen, die overal in Disneyland Parijs zijn aangebracht om hen te helpen beter door de gemeenschappelijke ruimtes te navigeren terwijl ze fysieke afstand van elkaar bewaren.

Kostuumrichtlijnen
Disneyland Paris behoudt zich het recht om de toegang te weigeren aan of een persoon te verwijderen die kleding draagt ​​die als ongepast wordt beschouwd of die kinderen of een gezinsgericht publiek beledigt, choqueert of bang maakt, of een kleding die afbreuk kan doen aan de ervaring van andere gasten.
– Elk kostuum zoals politieagenten, brandweerlieden zijn niet toegestaan.
– Gasten dienen te allen tijde de veiligheidsinstructies van Cast Members te volgen.
– Gasten die zich niet aan deze richtlijnen houden, kunnen de toegang geweigerd worden en / of verwijderd worden uit de Disney Parken, tenzij zijn of haar kostuum kan worden aangepast om aan de bovenstaande normen te voldoen.

Mag ik verkleed komen als een Disney-personage?
Alle gasten mogen zich kleden als hun favoriete personage, maar mogen niet poseren voor foto’s of handtekeningen uitdelen aan andere gasten. Dit word gezien als je uitgeven voor een officieel Disney personage.
– Kostuums moeten gezinsvriendelijk zijn en mogen niet hinderlijk, beledigend, aanstootgevend of gewelddadig zijn, noch kinderen bang maken.

Zijn er beperkingen voor kostuumartikelen?

Kostuums mogen niet:

o Voorwerpen bevatten die lijken op of gemakkelijk kunnen worden aangezien voor een echt wapen.

o Scherpe voorwerpen, puntige voorwerpen of materialen bevatten die per ongeluk een andere gast kunnen raken.

o Wanneer het lange en / of grote accessoires bevat (zoals stok, speer …)

o Slepen over de vloer.

o De veiligheid in onze attracties beïnvloeden of gevaarlijk zijn voor andere gasten.

Kan ik een beschermend gezichtsmasker over mijn hele gezicht dragen?
Voor alle gasten van 12 jaar en ouder mogen kostuums en sommige maskers worden gedragen, zolang het masker niet het hele gezicht bedekt (behalve voor medische doeleinden en voor mondmaskers die deel uitmaken van de specifieke maatregelen van de regering)

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.