Sinds gisteren is de Disney Electrical Sky Parade in première gegaan in het Disneyland Park in Disneyland Parijs. De ongeveer 10-minuten durende avondshow start net voor de andere avondshow Disney Dreams en brengt een ode aan de Main Street Electrical Parade maar dan met honderden drones in de lucht wat voor een fantastisch moment zorgt. Jawel je hoort het goed, dat zijn maar liefst 2 verschillende avondshows achter elkaar!

Start van een nieuw seizoen
Disney Electrical Sky Parade is alvast de aftrap voor het Disney Symphony of Colors-festival in het park dit jaar, dat vanaf 10 februari ook een nieuwe dagshow zal bevatten, A Million Splashes of Color.

Ode aan de Main Street Electrical Parade
Tot wel 500 drones vliegen door de lucht van Disneyland Parijs voor elke scène in de nieuwe productie. De drones vormen de vormen van praalwagens van de Main Street Electrical Parade, begeleid door een soundtrack geïnspireerd op de “elektro-syntho-magnetische” muzikale geluiden van de originele parade, die voor het eerst werd geopend in Disneyland in Californië in 1972.

Speciale effecten
Onder de drones bevinden zich enkele met een vuurvolgend pyrotechnisch effect, zoals te zien is in de Peter Pan-scène. Projecties op het kasteel en de waterfonteinen helpen de visuele effecten compleet te maken.

Mocht je het zelf met je eigen ogen bekijken heb je nog wel even de tijd, deze blijft tot en met 30 september 2024 te bekijken in het Disneyland Park.

De reacties liggen er dan ook niet om, bezoekers en fans van Disneyland Parijs zijn laaiend enthousiast na het zien van dit fantastische nieuwe avondspektakel.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.