Disney Village, het uitgangsgebied van Disneyland Parijs dat je ook naar de verschillende Disney Hotels leid bied restaurants, winkels en uitgaansmogelijkheden aan. De laatste jaren waren er geruchten dat Disney Village aangepast zou worden, vandaag kondigde Disneyland Parijs een meerjarenplan aan voor een transformatie van de huidige Disney Village.

Al jaren was er sprake van een metamorfose voor Disney Village. Er gingen al jaren voorbereidingen aan vooraf, maar vandaag kwam Disneyland Parijs dan eindelijk met een officiële aankondiging. In deze transformatie zullen er enkele zaken moeten wijken, maar komen er in de plek nieuwe restaurants, en een vernieuwd winkel en entertainment aanbod waar de laatste jaren steeds meer vraag naar was.

Disney Village zal in deze transformatie ook visueel volledig aangepast worden. De bedoeling is om een tijdloze uitstraling te kunnen geven voor jong en oud met een magische toets. Overdag zijn er stijlvolle boetieks en innovatieve restaurants en ‘s avonds zullen duizenden lichtjes het gebied omtoveren tot een bruisend wonderland.

Wanneer de transformatie is voltooid, zal Disney Village nieuwe parkjes en promenade aan het meer hebben, verbeterde voetgangerspaden, gloednieuwe gevels, een weelderig landschap en ontspannende terrassen en patio’s . Nieuwe eet- en winkelopties zullen “innovatieve concepten van enkele van ‘s werelds meest opwindende merken brengen voor een volledig verbeterde ervaring als aanvulling op de beide Disney parken van Disneyland Parijs.

“We zijn erg enthousiast om nieuwe iconische en tijdloze concepten naar de wijk te brengen die een nieuwe generatie gasten zullen aanspreken, of ze nu komen vanuit onze nabijgelegen resorthotels of uit de omgeving. We kunnen niet wachten tot onze gasten verrast en blij zijn met wat we in petto hebben”, zegt Natacha Rafalski, President van Disneyland Parijs.

We hebben ook een eerste blik op enkele van de plannen die eraan komen voor Disney Village.
De eerste stap in de transformatie is een nieuwe eigentijdse Franse brasserie die het huidige restaurant Café Mickey vervangt . De naam van de nieuwe eetgelegenheid is Rosalie , die in 2023 opengaat . Het wordt een restaurant met twee verdiepingen met 500 zitplaatsen en viert de beroemde Franse “Art de Vivre” en de klassieke keuken in een moderne maar elegante setting.

Deze plek heeft zowel bediening aan tafel als balieservice , waarbij de balieservice Franse bakkerij-geïnspireerde opties biedt, zoals gebak, sandwiches en salades. En er zullen uitgebreide terrassen zijn die uitkijken over Lake Disney.

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.