Disneyland Parijs doet het de laatste jaren ontzettend goed op het gebied van entertainment. Waar het resort vroeger te kort schoot is het nu één van de parade paardjes geworden van de Disney Parken groep wereldwijd. Er kwamen ontzettend veel kwaliteitsvolle shows bij waar jong en oud van genieten, of je nu Disney fan bent of niet.

Onlangs ging TOGETHER: A Pixar Musical Adventure van start, opnieuw een gloednieuwe show dat in het Walt Disney Studios meerdere keren per dag te zien is en welke van een zeer hoog niveau is.

Alice in Wonderland
In het voorjaar van 2024 worden gasten van Walt Disney Studios Park uitgenodigd om in de topsy-turvy en kleurrijke wereld van Alice in Wonderland te stappen tijdens een exclusieve nieuwe podiumshow die een moderne en flamboyante draai zal geven aan de geliefde Disney Animation-klassieker.

Zowel kinderen als volwassenen zullen een energieke muzikale show ontdekken die verschillende soorten artiesten samenbrengt. Als klap op de vuurpijl krijgen ze de unieke kans om de uitkomst van deze show te beïnvloeden.

Voorheen de stuntshow
Het is voor het eerst dat Alice in Wonderland een eigen grote show krijgt in Disneyland Parijs. De locatie zal achter het Marvel themaland zijn waar voorheen de stuntshow plaats vond, namelijk de Moteurs… Action! Stunt show Spectacular.

De show zal dus waarschijnlijk een grote oppervlakte hebben met veel zitplaatsen die overdekt zijn. De show zelf zal in de buitenlucht plaatsvinden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.