Disneyland Parijs is een tijdje gesloten, maar de laatste weken komen er meer en meer geruchten boven dat het niet zo lang meer zal duren voor Disneyland Parijs weer zijn deuren opent. Zo zijn er ook weer steeds meer mensen terug aan het werk in de Disney parken van Disneyland Parijs en zijn ook de werkzaamheden aan de grote uitbreidingsplannen van de Walt Disney Studios weer grotendeels opgestart.

Dat Disneyland Parijs terug steeds meer en meer bezig is richting een heropening bewijst ook vandaag weer eens. Disneyland Parijs liet vandaag immers via een persbericht weten dat ze open audities houden voor character preformers voor het Halloween en Kerstseizoen dit jaar.

Audities voor Disneyland Parijs characters zijn nu geopend!
Heb jij het in je om een ​​Disney personage te zijn? Zo ja, meld je dan aan op de website van Disneyland Paris en doe auditie om een character preformer te worden in je favoriete Disney park.

Disneyland Parijs is momenteel op zoek naar acteurs die mee willen doen als face character. Een face character is Disney figuur dat geen masker in het park draagt. Denk zo aan Peter Pan, Sneeuwwitje, Maleficent, Gaston, Tinkerbell, Aladdin, Rapunzel, …
Maar het blijft niet enkel tot dat, er zal ook gezocht worden naar acteurs die zich evengoed met masker willen laten preformen zoals bijvoorbeeld Goofy, Baloo, Woody, …

De audities vinden plaats op drie locaties in Frankrijk: Lyon, Pantin en Montpellier. Mis deze geweldige kans niet om lid te worden van de Disney Familie en een echte Castmember in Disneyland Parijs te worden.

Wat zoekt Disneyland Parijs juist?
WIJ ZOEKEN ENTHOUSIASTE EN ZEER ENERGETISCHE MENSEN VOOR ONZE CHARACTERDIENST VOOR HET HALLOWEEN EN KERST SEIZOEN!
– Om een beroemd Disney figuur tot leven te brengen
– Om Disney vrouwelijke en mannelijke gezichtskarakters te portretteren (onder voorbehoud van de onderscheidende kenmerken om onze beroemde look-a-like personages te portretteren).

Alle hoogtes van 137 tot 193 cm zijn welkom.

Startdata van het contract zijn beschikbaar gedurende een periode van zes maanden na de auditie. Contractduur is minimaal 4 maanden. Huisvestingsmogelijkheden zijn beschikbaar.

Deze functies omvatten nachtarbeid en staan ​​dus open voor kandidaten die meerderjarig zijn in Frankrijk, dat is 18 jaar oud volgens de Franse wetgeving die van toepassing is op de bescherming van jonge werknemers.

Kandidaten moeten Engels of Frans spreken.

Ga voor meer informatie over alles wat met jobs en audities te maken heeft naar de carrièresite van Disney.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.