Vandaag vierde Disneyland Parijs zijn 29ste verjaardag. Hoewel de parken van Disneyland Parijs momenteel gesloten zijn door de aanhoudende corona situatie in Europa, vierde de community online deze verjaardag. Het was overigens de 2de verjaardag op rij waarbij Disneyland Parijs zijn verjaardag achter gesloten deuren moest vieren.

Om 20u bracht het YouTube kanaal van Disneyland Parijs een meer dan één uur lang durend filmpje waarin we onder andere een blik krijgen van de Avengers Campus, de Cars Road Trip attractie, Hotel New York en wat men gaat doen als de parken weer opnieuw de deuren openen.

In dit artikel hebben we de belangrijkste feitjes uit het filmpje genomen.

Avengers Campus
In het Walt Disney Studios Park is men druk in de weer met Avengers Campus, een nieuw themaland dat volledig in het teken van Marvel staat met The Avengers. Vanaf het filmpje konden we een blikje werpen hoe het er vanaf de bouwwerf uitziet waar men drukt werkt aan de Avengers Campus. In 2022 zal dit nieuwe themaland openen voor de gasten!

Hotel New York: The Art of Marvel
Hotel New York is al even dicht voor een volledige make over. Binnenin heeft alles een make-over gekregen, en ook de buitenkant heeft een verfrissing gekregen. De hotel kamers kregen ook een grondige make over, allemaal met meer stijl, luxe en volledig in het teken van Marvel.
In het filmpje toonde ze een blik hoe ze de laatste afwerkingen aan het doen zijn, de nametags van de castmembers die alleen medewerkers van dit hotel krijgen en de nieuwe uniformen.

Cars Road Trip
Vanaf wanneer Disneyland Parijs opnieuw de deuren mag openen zal in het Walt Disney Studios Park ook de Cars Road Trip geopend worden. In het filmpje werd voor het eerst het logo aan de ingang getoond en werd er ook wat meer vrijgegeven over de verhaallijn van de attractie. Gasten worden verwelkomd door Sally & Cruz en uitgenodigd om enkele van de “dingen” te ontdekken die gebeuren op de mythische route 66.

Nieuw themalied voor heropening Disneyland Parijs
Een gloednieuw themalied voor Disneyland Parijs zal gasten verwelkomen in het resort wanneer het heropent, geïnspireerd door “Brand New Day” uit Tokyo Disneyland.

Nieuw entertainmentaanbod voor heropening Disneyland Parijs
Disneyland Parijs heeft nieuw entertainment in petto voor de heropening van zijn parken. Vermits grote shows en een parade in het begin nog niet zal mogen door de coronacrisis, zal Disneyland Parijs andere zaken aanbieden. Voor Disneyland Parijs voor de tweede keer zijn deuren moest sluiten voerde het al selfie spots in met Disney characters, maar men gaat deze nu nog verder uitbreiden EN daarnaast komen er ook enkele kleine happenings. Op deze manier kan er terug meer magie met de Disney characters gecreërd worden en zullen gasten ook terug meer Disney characters in de parken kunnen zien. Zo zal in het Videopolis theater een selfie spot met Star Wars personages bijgecreëerd worden en de Chesire Cat Characters Train zal weer ritjes door het park maken met verschillende Disney characters aan boord, onder leiding van The Chesire Cat uit Alice in Wonderland. Bedoeling is dat er minstens meer als 50 Disney characters verspreid over beide parken te vinden zullen zijn.

Zelf het volledige filmpje bekijken? Bekijk het filmpje hieronder

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.