Sinds vandaag kunnen castmembers en bewoners uit Seine-et-Marnais hun spuitje halen tegen het COVID-19 virus. Voor dit weekend zullen er 6000 dosissen gezet worden van het vaccin van Pfizer. Hiervoor stelt Disneyland Parijs het Hotel NewPort Bay Club  ter beschikking.

Men doet dit in het congres gedeelte van het hotel. Bedoeling is dat er uiteindelijk tot 4000 spuitjes per dag gezet kunnen worden. De organisatie staat onder leiding van het departementale brandweer en reddingsdienst Seine-et-Marne (SDIS 77), dit naast het regionale gezondheidschap.

Het is sowieso een succes, op één dag tijd zijn de eerste twee weekenden al volgeboekt om een spuitje te laten zetten. Momenteel is het daar een zwaar getroffen regio, maar met de opening van dit vaccinatiecentrum profiteerde castmembers en bewoners direct van de gelegenheid om een afspraak te maken via Doctolib, het platform waar men een afspraak kan maken om een spuitje te laten zetten. “In drie uur tijd werden 4000 afspraken gemaakt”, zegt kapitein Sylvain Wdowik van Sdis 77.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.